Husker Du Henne? Prøv Å Ikke Bli Sjokkert Når Du Ser Hvordan Hun Ser Ut Nå

Uncategorized

Fra våre tidlige barndomsår blir vi overbevist om at kjærlighet er for vakre mennesker. Bare husk alle de vakre eventyrene som bestemoren din leste for deg før du la deg til å sove. De er fulle av utrolig vakre prinser og prinsesser. Selv om kongelige i den virkeligheten ikke alltid er like pene som filmstjerner, finnes det ikke rom for stygge adelsmenn i vår oppfatning av eventyr. Hvis det finnes en stygg mann som har et godt hjerte, vil han eller hun på slutten av eventyret bli gjort om til det vakreste vesenet i verden, akkurat som om skjønnhet er den eneste velfortjente premien for gode gjerninger. Og når han/hun er vakker nok, kan de endelig gifte seg med den de elsker.

Dette bedraget kunne tatt slutt når vi vokste opp, hadde det ikke vært for eksistensen til for eksempel Hollywood, moteindustrien, magasiner og så videre. Men de eksisterer, og vi blir fortsatt foret med fordommer om at vakre mennesker fortjener mer kjærlighet enn mennesker som ikke er like pene. Dette konseptet opprettholder nesten hele verdensøkonomien. Dersom du ser bedre ut, vil du bli vellykket, rik og virkelig elsket. Og de vil aldri vise deg bilder av vakre menn eller kvinner som er ulykkelige.

Men hva skjer når de stygge mennesker tør å bli elsket, og sier at de ikke bryr seg om skjønnhetsnormene som samfunnet tvinger på dem. Det finnes to muligheter. Disse menneskene blir mobbet for å ikke være pene å se på, og hatere kunne ikke gjemme forakten de følte når de så lykkelige mennesker som er forelsker. Eller mennesker aksepterer kjærligheten deres og retten de har til å være like lykkelige som mennesker med pene ansikt.

Ikke glem at kjærlighet og lykke finnes i det små detaljene, og at det ikke har noen sammenheng med utseende.

Se historiene til 10 lykkelig gifte par.